Powered By Blogger

dimecres, 3 de març del 2010

UNA HISTÒRIA AMB FINAL FELIÇ

La policia del Colorado, en EUA, ha confirmat que han trobat viu i a la seva casa a Falcon Heene, el nen que ha tingut amb por als Estats Units perquè, suposadament, s'hauria pujat en un globus de gas i hauria estat volant més de dues hores sol. El menor "va ser trobat posat en una caixa al garatge de la casa familiar", segons ha explicat el xèrif del comtat de Latimer, Jim Alderden.
Tanmateix, durant hores tot va semblar indicar que el nen s'havia pujat al cistell del globus de gas que havia aixecat vol des de la part posterior de la casa familiar a la localitat de Fort Collins, en l'estat de Colorado.L'esdeveniment ha estat seguit per mitjans de comunicació de tot el món.
El petit, de sis anys, ajudava el seu pare en la construcció de l'aparell quan aquest es va elevar a gran velocitat i altura. Els seus germans van assegurar que havien vist el nen a l'interior del globus, després del qual es va iniciar un dispositiu de rescat, que ha estat seguit per mitjans de comunicació de tot el món.El globus va tocar terra després d'un accidentat viatge de més de dues hores, en el mateix estat de Colorado, on les autoritats havien muntat un ampli dispositiu mèdic per a, en el cas que el menor fos en l'interior de l'aparell, donar-li l'auxili necessari. Tanmateix, res de tot això no va ser necessari ja que aviat es va confirmar que al globus no hi havia ningú.Les autoritats van començar llavors a especular amb la possibilitat que el petit, espantat amb la partida del globus i tement que algun membre de la seva família pogués culpar-lo per això, es va espantar i amagar a l'àtic de la casa seva, on finalment ha estat trobat.


Font:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada